Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Achterstallige facturen - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Achterstallige facturen

Achterstallige facturen

Wanneer u achterstallige facturen alsnog wilt innen, bent u bij Incasseernu.nl in Terneuzen aan het juiste adres. Wij helpen u als incassospecialist uw vorderingen snel en efficiënt te vorderen op zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij volgens onze succesvolle formule. Wij zorgen ervoor dat uw cashflow sterk wordt verbeterd.

Achterstallige facturen succesvol innen

Als u er zelf niet in slaagt uw achterstallige facturen alsnog uitbetaald te krijgen, schieten wij te hulp. Wij bieden u een algemeen incassotraject aan waarmee alle zorgen rond uw debiteuren uit handen wordt genomen. Wij zullen de debiteur benaderen waarvan de facturen nog niet zijn betaald. Wij wijzen erop dat er achterstallige facturen zijn en dat deze snel moeten worden betaald. In sommige gevallen zullen wij een betalingsregeling opstellen. Dit doen wij altijd in overleg met u. Er kan ook een meer op maat gesneden incassobenadering worden opgesteld. Dan stellen wij in overleg met u het aantal herinneringen, de frequentie ervan, de telefonische opvolging en het moment waarop wordt overgegaan tot gerechtelijke incasso op.

Incassoabonnement

Als u te allen tijde ons advies wilt inwinnen over achterstallige facturen of andere incassoaangelegenheden kunt u ons incassoabonnement afsluiten. U betaalt dan per maand een vast bedrag en mag gebruikmaken van een groot aantal van onze diensten. Het resultaat is een juridisch goed dichtgetimmerd traject. Meer informatie over onze dienstverlening kunt u telefonisch aanvragen. U kunt ons bereiken via 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule