Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
De Organistatie - Dit is rechtadvocaten

Home » De Organistatie

De organisatie

Tijd om kennis te maken met Incasseernu.nl, de vanuit
Terneuzen opererende incassospecialist die de incasso van uw vorderingen succesvol anders aanpakt.
Incasseernu.nl incasseert voor u snel en efficiënt uw
vorderingen op zowel bedrijven als particulieren, in geheel Nederland en het buitenland.

Met een economie die nog steeds onder druk staat, en de onduidelijkheid op de financiële markten, is het helaas geen vanzelfsprekendheid dat uw facturen tijdig door uw afnemers worden voldaan. Incasseernu.nl is het logische verlengstuk van uw eigen debiteurenbeheer. Wij zorgen ervoor dat de betaling van uw facturen bij uw afnemers de juiste aandacht en voorrang krijgt.

Met de succesvolle formule van Incasseernu.nl betalen uw debiteuren sneller, en worden afschrijvingen op debiteurenvorderingen sterk verminderd. Uw cashflow wordt sterk verbeterd.

Uiteraard wordt behalve krachtdadig ook zodanig respectvol gewerkt dat de commerciële relatie met uw cliënten niet wordt beschadigd. Het wordt uw debiteur rustig, zakelijk en correct duidelijk gemaakt dat het ook voor hem tijd is om méér te doen, en wel aan het betalen van uw facturen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek plannen? Neem dan contact op!