Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Dienstverlening - Dit is rechtadvocaten

Home » Dienstverlening

Dienstverlening

Onderscheidende dienstverlening met echt partnership via het incassoabonnement

U wordt door Incasseernu.nl geadviseerd, begeleid en ontzorgd bij het gehele traject van credit management: van offertetraject, algemene voorwaarden, en opdrachtbevestiging tot facturering en aanmaning.

Onderscheidend is daarbij dat aan ondernemers door Incasseernu.nl een aantrekkelijk incassoabonnement aangeboden wordt: voor een bedrag van € 22,50 per maand is men verzekerd van gratis telefonisch advies over alle incassoaangelegenheden, maatwerkteksten voor aanmaningen, passende contractbedingen over betaling, kosten, bevoegde rechter et cetera, korting bij het opstellen van een volledige set algemene voorwaarden, en gunstige tarieven bij inschakeling van advocaten en deurwaarders. Daarnaast zijn daarbij alle dossierkosten inbegrepen, en ontvangt u van Incasseernu.nl vier keer per jaar een juridische nieuwsbrief.

Resultaat: een juridisch goed dichtgetimmerd traject, waardoor zowel de buitengerechtelijke als de eventueel noodzakelijke gerechtelijke incasso aanmerkelijk korter en succesvoller zijn.

Ook de pre-incasso krijgt daarbij aandacht: Incasseernu.nl ondersteunt het interne aanmaningstraject desgewenst met een doelmatig gebruik van haar naam en opvallend logo. Daarnaast kunt u gebruik maken van stickers op uw aanmaningen waarop vermeld wordt dat bij gebreke van betaling de vordering ter incasso wordt overgedragen aan Incasseernu.nl, en dat uw debiteurenbeheer wordt gevoerd in samenwerking met Incasseernu.nl. Ook kunt u gratis op uw website een banner met de tekst ‘Aangesloten bij Incasseernu.nl’ plaatsen.
Mogelijkheden en combinaties te over dus. Incasseernu.nl levert u steeds een maatwerkoplossing, bij uitstek passend bij de bijzonderheden van uw onderneming.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek plannen? Neem dan contact op!