Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Factuur niet betaald wat nu - Dit is rechtadvocaten in Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Factuur niet betaald wat nu

Factuur niet betaald wat nu

Factuur niet betaald, wat nu? Geen paniek! Als u Incasseernu.nl in Terneuzen inschakelt, lossen wij dit probleem zo snel mogelijk voor u op. Wij zullen in dat geval zo snel mogelijk contact zoeken met de desbetreffende debiteur en aangeven dat de factuur zo snel mogelijk betaald moet worden. Wij zorgen dat al uw vorderingen snel en efficiënt geïncasseerd worden.

Factuur niet betaald, wat nu te doen?

Wanneer een factuur niet betaald is, vragen veel ondernemers zich af wat ze nu het beste kunnen doen. In principe is het vrij eenvoudig. Als u een incassospecialist inschakelt zoals Incasseernu.nl in Terneuzen bent u ervan verzekerd dat alles goed geregeld wordt. Zo benaderen wij de debiteur en vragen of de factuur zo snel mogelijk betaald kan worden. Wij kunnen een betalingsregeling maken met de debiteur als u dit wenst. Wij houden in de gaten of de factuur alsnog betaald wordt. Is dat niet het geval? Dan kunnen wij ook overgaan tot het opstarten van een gerechtelijke incasso.

Op maat gesneden incassobenadering

Als u graag wilt dat wij een vaste incassobenadering volgen bij iedere debiteur, kunnen wij daar met u duidelijke afspraken over maken. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0115 683348 of bestel een incassoabonnement. Dan hoeft u zich nooit meer af te vragen wat nu als een factuur niet betaald is.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule