Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Factuur niet betaald - Dit is rechtadvocaten in Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Factuur niet betaald

Factuur niet betaald

Als uw factuur niet is betaald, zult u actie moeten ondernemen. U zult contact moeten opnemen met de desbetreffende debiteur en vragen of deze alsnog kan betalen. Er zal wellicht een betalingsregeling moeten worden opgesteld. In het ergste geval zal er zelfs een gerechtelijke incasso moeten worden opgestart. U kunt dit zelf doen, maar u kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan incassospecialist Incassernu.nl in Terneuzen.

Factuur niet betaald? Incasseernu.nl in Terneuzen biedt hulp

Wanneer een factuur niet betaald is, kan Incasseernu.nl u helpen. Wij bieden u de mogelijkheid een incassoabonnement af te sluiten. Wij regelen dan alles omtrent het debiteurenbeheer. Zo kunnen wij contact onderhouden met uw debiteuren en vorderingen incasseren. Ook helpen wij bij het opstellen van een volledige set algemene voorwaarden en bieden we u gunstige tarieven als u genoodzaakt bent een advocaat of deurwaarder in te schakelen. Ook kunt u te allen tijde bellen voor advies over incassoaangelegenheden.

Incassoabonnement bestellen

Als u interesse heeft in ons incassoabonnement, kunt u deze gelijk afsluiten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Wij helpen u dan altijd wanneer een factuur niet betaald is. U kunt het abonnement online bestellen. Het is ook mogelijk om dit telefonisch te doen door te bellen naar 0115 683348. Wij zijn u graag van dienst bij al uw incassoaangelegenheden.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule