Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Klant betaalt factuur niet - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Klant betaalt factuur niet

Klant betaalt factuur niet

Een klant betaalt de factuur niet. Dit kan zeer vervelend zijn voor uw bedrijf. Heeft u er zelf al meerdere keren op gewezen dat de klant moet betalen, maar doet deze dit nog steeds niet? Dan is het de hoogste tijd een professioneel incassobureau in te schakelen. Kies voor de diensten van Incassernu.nl in Terneuzen.

Klant betaalt factuur niet: tijd voor Incasseernu.nl Terneuzen

Niets is vervelender dan een klant die de factuur niet betaalt. Als u kiest voor ons algemene incassotraject, dient u eerst uw factuur- en debiteurgegevens door te geven. Wij nemen contact op met de debiteuren en vragen na waarom er nog niet betaald is. Vervolgens wijzen wij erop dat er alsnog zo snel mogelijk betaald moet worden. Wij kunnen een betalingsregeling treffen. Dit overleggen wij altijd eerst met u. Als deze benadering u niet bevalt, kunt u ook kiezen voor een op maat gesneden incassotraject. U geeft dan zelf aan hoe u wilt dat wij de debiteur benaderen, hoe vaak dit moet gebeuren en wanneer moet worden overgegaan tot gerechtelijke incasso.

Voordelig incassoabonnement bestellen

Als u zeker wilt zijn dat wij u te allen tijde kunnen helpen wanneer een klant de factuur niet betaalt, kunt u bij ons een voordelig incassoabonnement bestellen. Dit betaalt u per maand en is ook maandelijks opzegbaar. Meer informatie over dit abonnement kunt u telefonisch opvragen door te bellen naar 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule