Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Klant wil factuur niet betalen - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Klant wil factuur niet betalen

Klant wil factuur niet betalen

Een klant wil de factuur niet betalen en dus zit u met een probleem. U wilt graag het geld ontvangen waar u recht op heeft, maar de klant werkt niet mee. Ook wanneer u meerdere keren de klant heeft benaderd, geeft deze geen gehoor aan uw oproep om te betalen. Dan zit er nog maar één ding op. U zult een incassobureau moeten inschakelen. Kies voor Incasseernu.nl uit Terneuzen en u bent verzekerd van een professionele afhandeling van de incasso.

Een klant wil de factuur niet betalen: schakel Incasseernu.nl in

Incasseernu.nl in Terneuzen heeft al veel klanten zover gekregen alsnog openstaande facturen te betalen. Wij kunnen dit ook voor u regelen als u een klant heeft die een factuur niet wil betalen. Wij zullen deze klant benaderen en aangeven dat er betaald moet worden. Als dat niet gebeurt, kan een gerechtelijke incasso worden gestart. Er zijn verschillende vormen:

  • Vorderingen inclusief rente en kosten tot € 25.000,00;
  • Vorderingen inclusief rente en kosten boven € 25.000,00;
  • Vorderingen op debiteuren in het buitenland;
  • Beslaglegging;
  • Faillissementsaanvraag;

Wij kunnen u met al deze soorten gerechtelijke incasso’s helpen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij ons een incassoabonnement afsluiten. Dan helpen wij niet alleen als een klant een factuur niet wil betalen, maar we doen nog veel meer voor. Dit abonnement kunt u online bestellen. U kunt ook bellen naar 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule