Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Klant wil niet betalen - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Klant wil niet betalen

Klant wil niet betalen

Een klant wil u niet betalen voor de diensten of producten die u heeft geleverd. Dat roept bij u een hoop frustratie op en u wilt dit dan ook zo snel mogelijk opgelost hebben. Ga er dan niet zelf achteraan, maar besteed deze lastige klus uit aan Incasseernu.nl. Wij zijn incassospecialist en weten precies hoe wij klanten alsnog zo ver krijgen dat ze hun facturen netjes betalen.

Kant wil niet betalen: tijd voor efficiënt debiteurenbeheer

Incasseernu.nl in Terneuzen staat bekend om het uitstekende debiteurenbeheer dat wij verzorgen. Als u ons uw factuur- en debiteurgegevens geeft, kunnen wij achter niet betalende klanten aan. Een klant die niet wil betalen, wordt op de hoogte gebracht van de noodzaak om te betalen. Als u akkoord gaat, kunnen wij een betalingsregeling opstellen. Als de klant weigert te betalen, is een gerechtelijke incasso ook mogelijk. Wij bieden een algemeen incassotraject aan dat al vele malen succesvol is geweest. U kunt echter ook in overleg met ons een op maat gesneden incassotraject opstellen.

Wat als betaling uitblijft?

Als de klant nog steeds niet wil betalen na meerdere aanmaningen, kan een gerechtelijke incasso worden gestart. Rente en kosten kunnen worden gevorderd, maar het is ook mogelijk te kiezen voor beslaglegging of zelfs faillissementsaanvraag. Wij helpen u hier graag bij. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule