Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Niet betaalde factuur - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Niet betaalde factuur

Niet betaalde factuur

Een niet betaalde factuur wordt alsnog snel betaald als u Incasseernu.nl in Terneuzen inschakelt. Wij zijn een incassobureau gevestigd in Terneuzen en helpen onze cliënten bij hun debiteurenbeheer. Wij kunnen ook enkel advies geven. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door snelle actie, korte lijnen met de cliënten en persoonlijke betrokkenheid.

Wat te doen bij een niet betaalde factuur?

Bij een niet betaalde factuur is het belangrijk dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen met de desbetreffende klant. Het is belangrijk om altijd zakelijk en rustig te blijven, zodat de commerciële relatie met de klant niet beschadigd. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kunnen ons algemene incassotraject volgen, maar het is ook mogelijk om een op maat gesneden incassotraject op te stellen. Dan kunt u zelf het volgende bepalen:

  • De manier waarop de klant benaderd wordt;
  • Het aantal herinneringen;
  • De frequentie waarin de klant herinnerd wordt;
  • De telefonische opvolging;
  • Het moment waarop moet worden overgegaan tot gerechtelijke incasso.

Wij houden u altijd periodiek op de hoogte van de stand van zaken. Dit doen wij door middel van rapportages. Als u geïnteresseerd bent in het algemene of een op maat gesneden incassotraject van Incasseernu.nl in Terneuzen om een niet betaalde factuur alsnog te kunnen innen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule