Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Onbetaalde facturen innen - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Onbetaalde facturen innen

Onbetaalde facturen innen

Incasseernu.nl helpt u graag onbetaalde facturen te innen. Wij hanteren een unieke aanpak waarmee wij uw vorderingen sneller en efficiënter kunnen incasseren. Wij incasseren vorderingen op zowel bedrijven als particulieren, in Nederland en in het buitenland. Wij zorgen dat uw debiteuren sneller betalen en dat uw cashflow wordt verbeterd.

Onbetaalde facturen laten innen door Incasseernu.nl uit Terneuzen

Uitbesteding van debiteurenbeheer komt steeds vaker voor. U krijgt de mogelijkheid zich te richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw facturatie en het incasseren van openstaande vorderingen verzorgen. Onderdeel van onze werkzaamheden is het innen van onbetaalde facturen. Wij volgen daarvoor een algemeen incassotraject. Wij nemen contact op met klanten die hun facturen nog niet betaald hebben en wijzen ze erop dat dit zo snel mogelijk moet gebeuren. Wanneer de klant weigert te betalen, kunnen wij een gerechtelijke incasso starten. Er kunnen dan rente en kosten gevorderd worden, er kan beslag gelegd worden op eigendommen van de klant of er kan zelfs een faillissement aangevraagd worden.

Debiteuren in het buitenland

Ook wanneer uw klant in het buitenland gevestigd is, kan Incasseernu.nl in Terneuzen u helpen bij het innen van onbetaalde facturen. Hiervoor werken wij samen met een advocatenkantoor dat is aangesloten bij een internationaal netwerk van advocatenkantoren. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule