Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Onbetaalde facturen - Dit is rechtadvocaten Terneuzen

Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

Home » Onbetaalde facturen

Onbetaalde facturen

Onbetaalde facturen zijn de nachtmerrie van iedere ondernemer. Als u producten of diensten heeft geleverd, wilt u graag dat u hiervoor ook betaald wordt. Als u zelf niet meer weet hoe u onbetaalde facturen alsnog kunt innen of er simpelweg geen zin in heeft, kunt u Incasseernu.nl in Terneuzen inschakelen. Wij verzorgen voor het gehele incassotraject.

Wat te doen met onbetaalde facturen?

Vraagt u zich af wat Incasseernu.nl doet met onbetaalde facturen? Wij volgen vaak een algemeen incassotraject. Dit begint met een benadering van de niet betalende klant. Wij wijzen erop dat de klant moet gaan betalen. Eventueel stellen wij in overleg met u een betalingsregeling op. Als u ons algemene incassotraject graag wilt aanpassen, kunt u ook een traject op maat laten maken voor u. Dan bepaalt u zelf hoe wij de klant benaderen, hoe vaak wij dit moeten doen en wanneer wordt overgegaan tot een gerechtelijke incasso. Dit laatste hoeft echter vaak niet te gebeuren, omdat wij er meestal in slagen de onbetaalde facturen alsnog te innen.

Laatste mogelijkheid

Als er onbetaalde facturen blijven en de klant lijkt zich ook niet in te spannen deze te betalen, kunt u kiezen voor een gerechtelijke incasso. U moet daarbij wel altijd rekening houden met eventuele proceskosten en proceskansen. Het is mogelijk om rente en kosten te vorderen via een gerechtelijke incasso, maar ook beslaglegging en een faillissementsaanvraag behoren tot de mogelijkheden. Voor vragen over onze werkwijze of maatwerk bij het opstellen van een incassotraject kunt u contact met ons opnemen via 0115 683348.

Ook interessant:

N

Incassospecialist

N

Bedrijven en particulieren

N

Succesvolle formule