Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/incasseernu.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1626
Werkwijze - Dit is rechtadvocaten

Home » Werkwijze

Werkwijze

Incasseernu.nl houdt haar organisatie vlak en overzichtelijk: korte lijnen met de cliënten, snelle actie, en persoonlijke betrokkenheid kenmerken daardoor onze aanpak.

Incasseernu.nl werkt waar nodig nauw samen met een netwerk van advocaten, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Dit heeft voor u als belangrijk voordeel dat ook de incasso van factuurvorderingen die vanwege het procesmonopolie uitsluitend via de advocatuur aan de rechter kunnen worden voorgelegd, en ook uw vorderingen op buitenlandse debiteuren, op een effectieve en voordelige wijze via Incasseernu.nl kunnen worden geïncasseerd.

Op basis van de complexiteit en het belang wordt ieder incassodossier door een ervaren jurist behandeld, rekening houdend met de verschillende interne specialisaties, zoals (grensoverschrijdend) contractenrecht, huurrecht et cetera.
Incasseernu.nl staat op deze manier in voor een optimale en kostenefficiënte inzet van haar medewerkers, ten behoeve van haar opdrachtgevers. Per opdracht wordt zoveel mogelijk inzicht gegeven in de kosten en de verwachte opbrengsten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U wordt uiteraard doorlopend over de stand van zaken geïnformeerd, en geïncasseerde bedragen worden zo snel mogelijk met u verrekend. De door Incasseernu.nl ontvangen gelden worden daarbij ten behoeve van haar cliënten beheerd door een afzonderlijke stichting derdengelden. Afspraken met debiteuren worden alleen in overleg met u gemaakt, en Incasseernu.nl houdt de vinger aan de pols als het aankomt op de nakoming daarvan, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Tijd om méér te doen!

Het motto van Incasseernu.nl met dubbele betekenis: het is tijd om méér te doen aan de incasso van de debiteuren.
Dus schakel ons in en incasseer nu, zodat u vervolgens zelf méér kunt doen met uw eigen tijd én geld.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek plannen? Neem dan contact op!